Gezocht meewerkend voorman of opleiding

Wij zoeken een derde man, naast oprichter Cees Koemans en mede vennoot Casper Hoogervorst heeft het bedrijf behoefte aan een meewerkend voorman.

Wat houdt dit in????

Om een boomkwekerij draaiend te houden is er behalve veel achtergrond kennis op gebied van bijvoorbeeld: afzet, gewasbescherming, meststoffen, watergeven en techniek ook mensen nodig die vaardigheden hebben die doorslaggevend kunnen zijn op de werkvloer. Heb je die vaardigheden? Namelijk het vermogen om:

  • Vooruit te denken (soms meerdere dagen vooruit)
  • Overzicht op de werkvloer te houden
  • Mee te kunnen denken in de planning
  • Én heb jij een rustige en zelfverzekerde uitstraling?

Dan is deze baan misschien iets voor jouw

Wij zoeken voor direct:

Een meewerkend voorman Boomkwekerij (of iemand die hiervoor opgeleid wil worden)

De werkzaamheden zullen bestaan uit :

Meewerken aan productieprocessen en monitoren. In staat om actief aanpassingen te maken en vooruit te denken.  In het voorjaar en zomer zult U aan een groep van ongeveer 4-6 mensen leiding geven.

Voorbeeld 1: opdracht 25 cc (karren) planten klaarmaken. Uitvoering: Etiketten verzamelen, karren regelen. Transportbanden organiseren en personeelsindeling maken. In eerste instantie meewerken en kijken of dit werkt, vaak ook actief meewerken bijvoorbeeld sorteren. Tijdig weer voorbereiding voor nieuwe klus maken.

Voorbeeld 2: Tijdens oppotproces grond, potten en plantmateriaal aanvoeren, zorg dragen voor een schone werkplek en storingen oplossen.

Het werk zal vrijwel altijd, binnen de normale werktijden plaatsvinden. In de zomer en het najaar hebben wij ook vermeerdering van plantmateriaal en onderhoud aan het bedrijf. Ben jij de juiste persoon, of ben jij gemotiveerd om dit op termijn te worden? Dan hebben wij een uitdagende baan met een zeer passend salaris én de mogelijkheid om persoonlijk te groeien.

Lijkt U dit wat? Dan kunt u vragen naar Casper Hoogervorst of Cees Koemans 06-28473439